Wednesday, October 30, 2013

Järg

Järjeks minu eelmisele postitusele: minu "töökultuuri puudumine" lehtede tagurpidi toimikusse köitmisel läks maksma 100 eurot, just nii palju vähem maksti vähem kui teistele. 
"Pudisoo hüääni" all ei pidanud ma ühtki inimest silmas - selle taga on lugu minu sünnipäevast ja jäisest maanteest, kui Leesi buss keeldus Pudisoost edasi sõitma ja Ave ootas mind Pudisool metsloomade häälitsuste saatel. 
Täna sain teada, et Eestis levinuimad meestenimed on Vladimir, Aleksandr, Sergei, Nikolai, Viktor, Aleksei, Andrei, Igor. Alles kümnendal kohal on Jaan. Naistenimedest: Olga, Tatjana, Valentina, Maria, Jelena, Anna, Irina, Svetlana, Galina, Natalja ja alles üheteistkümnendal kohal Linda. Anusid ja Larissasid on näiteks sama palju - 3361.  Levinuim perekonnanimi on Ivanov(a), seega peaks meil elama kõige rohkem Olga Ivanovasid ja Vladimir Ivanove. Mida sellest siis järeldada? Meil elab palju venelasi, kelle nimevalik ja eelistused on oluliselt kitsamad kui eestlastel. Tahtmatult meenub järgmine videolõik: http://www.youtube.com/watch?v=Bw1PJkuPT7A&feature=share . 

No comments:

Post a Comment